Chinees knoopwerk
Natuurlijke materialen
Combi-kettingen
Driedraadskettingen
Glaskralen en -parels
Zoetwaterparels
Armbanden
Oorbellen
Overige producten
 


Margriet aan het werk
Privacy Verklaring

Privacy verklaring webwinkel

Privacyverklaring Mijn Halszaak 27-01-2019

Uw privacy is voor Mijn Halszaak van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de webwinkel Mijn Halszaak allemaal doen met informatie die we over u te weten komen. Als u vragen hebt, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met Mijn Halszaak.

 
Afhandelen bestelling

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen uw persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij u te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank. Hiervoor gebruiken wij uw betalingsgegevens, ip-adres, factuuradres, telefoonnummer, naw-gegevens en emailadres. Deze hebben wij nodig vanwege de overeenkomst die we met u sluiten. Wij bewaren deze informatie tot uw bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

 
Statistieken en profielering

Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze webwinkel. Met deze statistieken verbeteren we onze webwinkel om zo bijvoorbeeld alleen nog relevante informatie te laten zien. Wij kunnen uw persoonsgegevens met elkaar combineren om meer over u te weten te komen. Uiteraard zullen wij uw privacy te allen tijde respecteren. Wilt u dit niet, dan kunt u dit altijd aan ons melden. Hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres en ip-adres. Deze hebben wij nodig vanwege de overeenkomst die we met u sluiten. Wij bewaren deze informatie voor één jaar.

 
Contactformulier

Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen. Hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres en naw-gegevens. Deze hebben wij nodig vanwege de overeenkomst die we met u sluiten. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie. U wordt door middel van e-mail op de hoogte gehouden van acties en Open Weekenden van Mijn Halszaak. U kunt altijd aangeven indien u hier geen prijs op stelt.

Uw persoonsgegevens verstrekken wij onder geen enkele voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen. Behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

 
Uw account

Bij bepaalde onderdelen van onze webwinkel moet u zich eerst registreren. U moet dan informatie over uzelf opgeven en een gebruikersnaam kiezen. Daarmee maken wij een account, waarop u kunt inloggen met die gebruikersnaam en een zelfgekozen wachtwoord. Hiervoor gebruiken wij uw ip-adres, telefoonnummer, factuuradres, naw-gegevens en e-mailadres. Deze hebben wij nodig vanwege de overeenkomst die we met u sluiten. Wij bewaren deze informatie tot u het account opheft. Wij bewaren deze informatie zodat u ze niet steeds opnieuw in hoeft te vullen en zodat we u makkelijker kunnen benaderen als dat nodig is bij de webwinkel. U kunt via uw account informatie aanpassen wanneer u dat wilt.

 
Reclame

Wij willen u graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij: per e-mail en via social media. U kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame per e-mail.

 
Cookies

Onze webwinkel gebruikt geen cookies.

 
Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Wij staan Google toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen niet anonimiseren. Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om je privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen: Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord- Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen jou en onze website wordt afgeschermd wanneer je persoonsgegevens invoert.

 
Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze webwinkel wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen. Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens. Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U hebt de volgende rechten: uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen. Inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben, het laten corrigeren van fouten, het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens, intrekken van toestemming en bezwaar maken tegen een bepaald gebruik. Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen. Klacht indienen: als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft het recht om een klacht in te dienen.

 
Contactgegevens

Mijn Halszaak
Beuger 12
3448 KK Woerden

emailadres: margriet@mijnhalszaak.nl
Tel: +31 (0) 348 430099
Mobiel: +31 (0)6 38181243


 
  © Mijn Halszaak | Woerden | Tel: +31 (0)348 - 43 00 99 Realisatie WSI e-Professionals